Over mij

Hi, aangenaam! Even wat over mij. Ik ben Caroline en interieurstyliste onder de naam LIVlicious Interieurstyling. Naast mijn huidige baan ben ik begonnen aan de opleiding interieurstyliste en kleurenconsulente aan de International Academy of Interior Design. In 2010 ben ik geslaagd en wist ik zeker dat dit is wat ik wil. De keus om voor mezelf te gaan beginnen was snel gemaakt en zo is LIVlicious Interieurstyling een feit. 

Naast mijn eigen blog blog ik ook voor Autentique Mignon en Inrichting-Huis.com. Voor AM werk ik, net als een aantal andere stylistes, mee aan haar online magazine. Een super leuk magazine over lifestyle en interieur vol met tips, inspiratie en leuke evenementen. 


Begin dit jaar ben ik een samenwerking aan gegaan met Keypoint Francine. Een super enthousiaste vrouw die naast haar winkel, Kijk bij Francine in hartje Leiden, ook een makelaarskantoor runt. Een  leuke samenwerking! 

Via deze weg wil ik mijn ervaringen met jullie delen en natuurlijk mooie plaatjes delen. Ik hoop dat jullie hierdoor op leuke ideeen komen om thuis mee aan de slag gaan. Veel kijk- en leesplezier!


LIV your way 

LIV your style